Club is Koning sparen van Vomar!

Spek je clubkas met Club is Koning sparen van Vomar!

Jij kunt de kas van de kinderboerderij eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan jouw kinderboerderij te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de kinderboerderij.

ONZE CODE IS VEMA2021

Spaar nu mee voor kinderboerderij De Vechtse Hoeve!

wij hebben als dank een leuk cadeau tasje voor u klaar staan!!

  • Spaar je al met een geregistreerde Klant-is-Koning kaart voor jezelf en wil je meesparen voor de kinderboerderij? Log dan in je online Klant-is-Koning kaart omgeving in en koppel je kaart aan jouw vereniging met onze unieke Clubcode. VEMA 2021
  • Heb je nog geen geregistreerde Klant-is-Koning kaart?Haal dan snel een kaart in de  winkel / kinderboerderij of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Bij het registeren kun je jouw kaart dan gelijk koppelen aan de kinderboerderij met de code VEMA 2021 Meer informatie over de Klant-is-Koning kaart vind je hier.
  • Is je Klant-is-Koning kaart aan Kinderboerderij De Vechtse Hoeve  gekoppeld?Mooi! Je kunt gelijk starten met spekken van de clubkas simpelweg door boodschappen te doen bij Vomar en altijd je Klant-is-Koning kaart te scannen bij de kassa. Jij betaalt er niets voor, Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over aan de kinderboerderijHeb je nog vragen over Club is Koning sparen van Vomar? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Hier staat vast het antwoord bij.