Caviaopvang Maarssen

 Oktober 2019 zijn wij vol enthousiasme Cavia Opvang Maarssen gestart 

We zijn nu bijna 3 jaar verder en we hebben heel veel cavia’s liefdevol opgevangen en ook weer herplaatst. Stuk voor stuk verdienen ze de beste plekjes! De cavia’s hebben er immers niet voor gekozen om in de opvang terecht te komen. Wij zijn Cavia Opvang  Maarssen gestart uit liefde voor deze vriendelijke diertjes

De verhalen achter het afstand doen zijn vaak verdrietig en schrijnend. Wij oordelen niet, maar denken in oplossingen. Voor mens en dier moet er een passende oplossing komen. Daar zetten wij 100% ons voor in!!

Als u om wat voor reden dan ook niet meer zelf voor uw cavia(‘s) kunt zorgen  en u geen andere oplossing ziet dan afstand te doen van uw cavia(‘s), dan zijn ze bij ons van harte welkom! Wij gaan voor deze cavia’s op zoek naar een nieuw thuis. In de tijd dat ze bij ons verblijven zullen we ze heerlijk verwennen en het ontbreekt ze aan niets.

Wij vragen wij u  een afstandsverklaring te ondertekenen. Na het ondertekenen van deze afstandsverklaring zijn de cavia’s  eigendom van Cavia Opvang Maarssen en is de opvang vrij om de cavia te herplaatsen. Wij gaan op zoek naar een gouden plekje voor uw cavia’s. Alleen de beste plekjes zijn goed genoeg voor deze kanjers. Komt dit plekje niet voorbij dan blijven ze lekker bij ons.

Kom ook bij ons eens een kijkje nemen en wie weet staat er een gouden kooi bij u voor ons klaar?