Masafotografie Komt 13 Januari prachtige fotoshoots maken!!

Mini-fotoshoot met dier? Het kan op 13 Januari a.s.!!

Het hoofdgebouw van kinderboerderij “De Vechtse Hoeve” is dringend aan vervanging toe. Ze hadden prachtige tenten staan voor kinderfeestjes zodat ze dat geld kunnen gebruiken voor de vervanging van het gebouw. Helaas heeft een omwonende geklaagd bij de gemeente en moesten de tenten weg… Niet alleen hebben ze het hoofdgebouw nu NOG harder nodig, ook de inkomstenbron uit de kinderfeestjes is natuurlijk weg.

Ik ga daarom op 13 Januari a.s. toffe foto’s maken op de vechtse hoeve! Zelf bepalen welk dier gaat tot op zo’n hoogte dat het dier het zelf ook oke vind. We gaan namelijk geen dieren dwingen tot foto’s en het moet qua grootte wel binnen de setting passen natuurlijk. Dat wordt dus lekker improviseren. Love it!

Meenemen van eigen (Huis)dieren is NIET de bedoeling. Het gaat om foto’s van je kindje met de dieren van de kinderboerderij.

De mini-fotoshoot kost 10 euro inclusief 1 digitale foto op hoge resolutie en de totale opbrengst van de fotoshoot is voor de vechtse hoeve.
Wanneer je meer dan 1 foto wilt aanschaffen kan dat voor de normale prijs van 7,50 per digitale foto. Je krijgt binnen 2 weken alle gemaakte foto’s namelijk in te zien en dan kun je een keuze maken.

Doe je dit in de eerste week na het uploaden van de foto’s, dan is de opbrengst uit de verkoop ook voor de kinderboerderij. Wanneer je te laat bent met je nabestelling en je na de eerste week je keuze maakt, zijn de kosten voor mij ter compensatie van de extra tijd die ik eraan kwijt ben.

Een plekje reserveren is (op dit moment) nog niet mogelijk. Maar wellicht later in de planning wel, houd hiervoor dus onze facebookpagina in de gaten!

Wanneer je gewoon alleen geld wilt Doneren kan dat natuurlijk ook!

“NL67INGB0000657347
T.n.v. Stichting Kinderboerderij Maarssen
O.v.v. Samen bouwen”

Een kleine greep uit de prachtige foto’s!!