Poezen.

Je zult bij ons op de boerderij zo hier en daar een poes tegen komen. Onze poezen en katers zijn zeer sociaal en de meeste vinden het leuk om geaaid te worden. De poezen die hier geen zin in hebben zullen zich dan ook niet tussen de bezoekers mengen. Wij vragen u om de poezen niet te voeren, ze gaan dan schooien. U vind het misschien niet erg maar niet iedereen zit hier op te wachten…..

Wij hebben diverse poezen uit afstand, sommige hebben een vervelende tijd achter de rug. Wij willen niet dat de poezen opgepakt worden. Als de poes in paniek  raakt kan ze krabben. Vooral kinderen zien dit niet aankomen.

De poezen zijn voor ons de enige natuurlijke manier om het ongedierte op en rond de boerderij weg te vangen. Wij kunnen en willen natuurlijk niet met andere ongedierte bestrijdingsmiddelen werken. De katten brengen veel gezelligheid en zijn zeer geliefd bij onze bezoekers.

Onze katten familie heeft een eigen katten verblijf en bij grote drukte of slecht weer zijn ze lekker binnen en dat vinden ze helemaal niet erg. Aan het eind van de dag kruipen ze lekker dicht tegen elkaar aan en slapen ze heerlijk binnen op het grote bed in het verblijf! Aan de achterkant van de ren is een deurtje waardoor de katten naar binnen en naar buiten kunnen.