Shetlandpony

Tammy en Freddy

Bij ons op de boerderij leeft een kleine kudde pony’s vreedzaam samen! Tammy is de kleinste, zij is een falabella paardje en Freddy is een minipaardje. Deze twee  komen net als de andere pony’s uit afstand. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar!

Isabella

Isabella is een grote maat Shetlander. Isabella is 26 jaar oud en we hebben haar al 20 jaar! Ze heeft in de 6 jaar voor dat ze bij ons kwam wonen 6 verschillende  baasjes gehad….. We hebben haar op de paardenmarkt gekocht waar ze al klaar gemaakt werd om in de trailer naar Spanje te gaan. En niet om lekker op vakantie te gaan………  Isabella hoort bij ons en zal als het haar tijd is hier haar ogen hier bij ons op de boerderij sluiten…

Sabia en Vera,

Sabia en Vera komen bij de zelfde eigenaar vandaan als Tammy en Freddy….  Sabia is de dochter van Vera en kwam hier als veulen. Vera bleek drachtig toen haar baasjes haar kochten en veulen kwam als een verrassing. Helaas  was geen plaats voor een veulen dus kwam ze bij ons…..

Een jaar later gingen deze mensen scheiden en moesten alle dieren herplaatst worden. Wij hebben de pony’s, konijnen en konijnen opgevangen. De kudde is zo hecht dat we er voor gekozen hebben om ze niet meer uit elkaar te halen. Moeder en dochter werden na een jaar herenigd zo iets vergeet je nooit meer…….