Donateur

Donateurs,

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve ontvangt een jaarlijkse een  subsidie van de Gemeente Stichtse Vecht, dit is echter bij lange na niet genoeg om de boerderij draaiende te houden en de omgeving te onderhouden. Uw steun is daarom zeer hard nodig en ook een kleine bijdrage is altijd welkom. Wilt u als bedrijf sponsoren dan is dat ook mogelijk, in overleg met u kunnen we dan een mooi bordje maken met daarop een door u gekozen tekst. Ieder jaar omstreeks april/mei bezorgen wij in Maarssen-Dorp, Oud-Zuilen, Op-Buuren en een gedeelte van Tienhoven onze donateursbrief.

Mocht u deze onverhoopt niet hebben ontvangen, laat het dan even weten.

Wij werken met man en macht om deze plek te behouden! Het is een veilige plek voor mens en dier! Dieren mogen bij ons oud worden, en we zorgen dat ze veilig zijn. Jong of oud ieder dier heeft zijn waarde! Dit is wat we de kinderen mee willen geven.

Wij werken met stagiaires van verschillende niveaus ook hier wordt bij ons geen onderscheid gemaakt! Iedereen heeft zijn of haar kwaliteiten welke opleiding je ook volgt. Ik denk dat er weinig plekken zijn in deze maatschappij waar op een waardevolle manier met mens en dier om wordt gegaan.

Wilt u ons helpen deze mooie plek in stand te houden word dan donateur van kinderboerderij De Vechtse Hoeve.

Ongelijkheid in subsidie Kinderboerderijen!