Evenementen

IVM alle Corona maatregelen staan er voor dit jaar geen evenement gepland…..

Dierendag en Paasfeest pakken wij altijd groot uit op de kinderboerdeij. Deze dagen zijn wij met een team van 40 vrijwilligers hard aan het werk om een onvergetelijke dag neer te zetten voor jong en oud.

Ieder jaar hebben we 2e Paasdag een groot paasfeest!

Deze dag is speciaal voor de kinderen maar ook de ouders worden niet vergeten! We hebben div spellen, springkussen, Jacco Schouten met de hinnikwagen, touwtje trekken, eendjes vissen, eieren zoeken met de paashaas, grabbelton, ons eigen schminkteam komt, de dames van Happynest komen knutselen en nog veel meer!

Ook draaien we weer ons jaarlijkse rad van Avontuur!!! Hier worden prachtige prijzen weggegeven gedeeltelijk door de middenstand uit de Gemeente Stichtse Vecht.

cccccccc

Hoe leuk is het niet om uw bedrijfsnaam aan zo een leuk kinderevenement te koppelen!

Wilt u ons ook steunen met uw bedrijf en wilt u spullen voor het rad sponsoren of een geldbedrag voor bv een mooie hoofdprijs, neem dan contact met ons op! Wij zullen veel reclame maken en uw bedrijf zal op de dag zelf meerdere keren genoemd worden!Ons paasfeest is altijd een schitterende dag met veel blije gezichten van groot en klein!

Evenement Sponsoren

Sponsoren evenementen